Grey Dog Software

Go Back   Grey Dog Software > GDS Central > Grey Dog Software General Discussions
Register Mark Forums Read

Reply
Thread Tools Display Modes
  #31  
Unread 12-24-2015, 09:52 AM
shawn michaels's Avatar
shawn michaels shawn michaels is offline
All Star
 
Join Date: Feb 2010
Location: The World Wide Web!
Posts: 3,296
Default

Quote:
Originally Posted by Scott Vibert View Post
Just a reminder that when you install a new version of windows, you need to remember to unlicense your game first, if you don't your license will be locked on the old windows installation and you will need to contact me to get it unlicensed.

Follow these steps on your old computer to unlicense ( which will give you your order ID) and you should be all set to move to the new computer.

Right-click on the shortcut you use to launch the game.

Goto properties

Goto the target box and at the end of the current entry add: -unlicense

Press apply and OK to exit

Then double click to launch the game. You will see the order ID and below there will be a box you can use to unlicense.

If this doesn't work please email me with the entry that is in the target field of your short-cut and we should be able to get you fixed up.

Hope this helps.
Didn't see this until today. I upgraded for 10 a few weeks ago and had no troubles with my license. So i'm guessing it doesn't happen always?
Reply With Quote
  #32  
Unread 12-24-2015, 11:14 AM
Adam Ryland Adam Ryland is offline
GDS Developer
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 10,950
Default

No it doesn't happen every time.
__________________
Adam Ryland
Designer of TEW, WMMA, WreSpi, and Comic Book Hero
adamryland@hotmail.com
Reply With Quote
  #33  
Unread 10-10-2016, 07:45 AM
Blackman's Avatar
Blackman Blackman is offline
Living Legend
 
Join Date: Oct 2006
Location: Belgium
Posts: 5,401
Default

Just mentioning here that updating W10 to the anniversary edition (or whatever the name is; you need it to play Forza) does the same thing (in case it hasn't been mentioned). I thought it was just with upgrades. It's not...
Reply With Quote
  #34  
Unread 07-24-2017, 03:52 PM
roadtogaming roadtogaming is offline
New Member
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 1
Default Another Easy Way

There is no need to license and do this long process, just use Reloader Activator and use that to license it in less than no time!
Reply With Quote
  #35  
Unread 10-11-2017, 02:15 PM
wwe9112 wwe9112 is offline
Low Minors
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 132
Default

Quote:
Originally Posted by roadtogaming View Post
There is no need to license and do this long process, just use Reloader Activator and use that to license it in less than no time!
whats reloader?
Reply With Quote
  #36  
Unread 09-21-2018, 04:22 PM
CentreCourt CentreCourt is offline
New Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 4
Default

I can't unlicense FBCB to change computers.

Target says:

"C:\Program Files (x86)\GDS\Fast Break College Basketball 2010\FBCB2010.exe"

I change to:

"C:\Program Files (x86)\GDS\Fast Break College Basketball 2010\FBCB2010.exe -unlicense"

Hit OK and get he message:

The name 'C:\Program Files (x86)\GDS\Fast Break College Basketball 2010\FBCB2010.exe -unlicense' specified in the Target Box is not valid. Make sure the path and file name are correct.

Any suggestions what I'm doing wrong?
Reply With Quote
  #37  
Unread 09-21-2018, 07:01 PM
BrokenCycle's Avatar
BrokenCycle BrokenCycle is offline
Super Star
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 1,746
Default

Quote:
Originally Posted by CentreCourt View Post
I can't unlicense FBCB to change computers
Try changing the name of the actual .exe in the game folder and running from there.
Reply With Quote
  #38  
Unread 09-22-2018, 03:29 PM
We are APW We are APW is offline
Low Minors
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 223
Default

Quote:
Originally Posted by BrokenCycle View Post
Try changing the name of the actual .exe in the game folder and running from there.
This is not going to work, sorry.

"C:\Program Files (x86)\GDS\Fast Break College Basketball 2010\FBCB2010.exe -unlicense" should actually be

"C:\Program Files (x86)\GDS\Fast Break College Basketball 2010\FBCB2010.exe" -unlicense

Good luck!
Reply With Quote
  #39  
Unread 09-23-2018, 11:45 AM
BrokenCycle's Avatar
BrokenCycle BrokenCycle is offline
Super Star
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 1,746
Default

Quote:
Originally Posted by We are APW View Post
This is not going to work, sorry.
Really? Don't know about that game, but it worked for WMMMA4.
Reply With Quote
  #40  
Unread 07-02-2020, 01:03 AM
Jacksonwyatt Jacksonwyatt is offline
New Member
 
Join Date: Jun 2020
Location: Los Angeles
Posts: 1
Default Windows 10 Upgrade

I upgraded Window without declined the game license and its works without any problem
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.